Dopisy pro pacienty

Současná situace nouzového stavu žel neumoňuje, abyste navštívili vaše blízké v naší jindřichohradecké nemocnici. Proto bychom vám rádi nabídli možnost, jak je povzbudit a potěšit.

 

Uvědomujeme si, jak moc jim chybí vaše blízkost, povzbuzující slova, vzkazy od svých děti, vnoučat, přátel a sousedů. Ve svých myšlenkách se zabývají svou dlouhodobou nemocí a prožívají úzkost. Zvláště při neměnném, nebo zhoršujícím se zdravotním stavu, snadno propadají panice, stresu, nebo rezignují. Rádi bychom jim i vám v takovéto situaci pomohli.

 

Proto naše nabídka zní takto: 
Nemocniční kaplan Mgr. Benjamin Kraus je připraven jim předat i přečíst vaše písemné vzkazy. Můžete tedy napsat na e-mail kaplana – kraus@nemjh.cz, uvést v něm jméno, rok narození, pavilon a oddělení ve kterém váš blízký leží, krátce popsat osobu, které je dopis určen a napsat jí váš pozdrav, vzkaz, informace z domova a něco povzbuzujícího.

 

Kaplan navštíví vašeho blízkého a přečte mu váš dopis a budete-li si přát, poté od něho dostanete  krátkou zpětnou informaci, jak váš blízký na váš dopis reagoval, případně co vám vzkazuje. Vzhledem k množství našich lůžkových pacientů upřednostňujeme tuto nabídku u dlouhodobých pacientů a těch kteří jsou vážně nemocni a nemají možnost s vámi komunikovat telefonicky nebo po internetu.

 

Své případné dotazy můžete psát, event. zavolat.

 

e-mail: kraus@nemjh.cz
tel. : 737 314 457

 

Je našim společným přáním, aby se vaši blízcí co nejdříve uzdravili.

za Nemocnici Jindřichův Hradec a.s.

Mgr. Benjamin Kraus