Hledáme vhodného kandidáta/kandidátku na pozici šéf kuchař/ka
v provozu Oddělení léčebné výživy a stravování Nemocnice Jindřichův Hradec a.s.
- jednosměnný provoz s posunutou směnou (5.30 – 14.00, 10.30 – 19.00)
Požadujeme:
- minimálně střední odborné vzdělání
- dobrý zdravotní stav
- smysl pro pořádek a čistotu, organizační schopnosti
- trestní bezúhonnost
- ochotu učit se novým technologickým postupům
- praxi v gastroprovozu min. 3 roky
Náplň práce:
- Samostatná příprava a výdej jídel a diet
- Hrubá příprava syrového masa
- Organizace chodu kuchyně
- Dohlížení na dodržování norem a správné hospodaření se surovinami
- Zastupuje vedoucího OLVAS v době jeho nepřítomnosti
Nabízíme:
- práci ve stabilní a prosperující společnosti
- 5 týdnů dovolené
příspěvek na penzijní připojištění - dotované stravování v závodní jídelně, další benefity na nemjh.cz
Nástup:
- ihned nebo dle dohody
Kontakt | Telefon / E-mail |
Dana Sehnalová vedoucí oddělení léčebné výživy a stravování |
602 560 335 |
Personální oddělení | kariera@nemjh.cz |